Survey & Engineering

Een voorbereidende studie van het project behoort meestal tot de taken van de organiserende klant, maar ook Strukton Rail is dankzij haar afdeling ‘Survey & Engineering’ in staat deze belangrijke taak voor haar rekening te nemen.

Onze divisie Geomatics Engineering zorgt sinds jaar en dag voor de optimale kwaliteit van zowel eigen projecten als die van derden. Binnen onze nichemarkt hebben wij dan ook een sterke reputatie in het aansturen van high output machines en het in kaart brengen van railprojecten.

Industriële spoorsystemen en kraanbanen

Strukton Rail is uw uitgelezen partner voor de monitoring van industriële spoorsystemen en kraanbanen. Dankzij onze jarenlange expertise  en de accurate meetresultaten van de CBOT1 meetrobot zijn onze teams in staat om snel en gericht uw kraanbaaninfrastructuur op te volgen.
Een scan van uw railinfrastructuur vormt de basis voor een bondig dossier dat u inzicht geeft in de levensduur en de slijtagegraad. Zo kan een preventief onderhoudsplan opgemaakt worden waarin op de voor u meest gunstigste momenten aanpassingen en/of vervangingen kunnen gebeuren.

 

As Built dossier

“Design & Build”-projecten nemen een steeds belangrijkere plaats in en dankzij onze expertise kan Strukton Rail dit luik van de voorbereiding tot aan de oplevering voor haar rekening nemen volgens de gewenste vereisten.

Internationale ervaring

Naast projecten op het Belgisch grondgebied kunnen onze teams ook bogen op een rijke ervaring op grote infrastructuurprojecten binnen Europa. In de spoorsector is Strukton Geomatics Europe dan ook hét aanspreekpunt voor meten op en rond het spoor.

Jo Derie

Neem contact op met onze specialist


+32 496 585380

Andere expertises

van Strukton Rail

meer weten