Track & Crane rails & industry

Sporen bestaan in allerlei vormen en maten, en kraanbanen zijn er daar één van. Ons dochterbedrijf Siebens Spoorbouw, met kantoren in de Antwerpse regio, is jouw uitgelezen partner voor de (her)aanleg en het systematisch onderhoud van industriële spoorsystemen en kraanbanen.

Snelle interventies dankzij Siebens Spoorbouw

Dankzij de expertise van Siebens Spoorbouw (www.siebensspoorbouw.com) zijn wij in staat om bijzonder snel en flexibel te reageren op signalen uit de industrie of bij klanten uit de openbare sector. Dringende interventies aan uw spoor- of kraaninfrastructuur zijn onze eerste prioriteit.
Samen met u zorgen we dat uw systeem zo snel mogelijk weer up and running is.

We bekijken graag samen met u hoe we uw interne transportmogelijkheden kunnen onderhouden zonder dat de werking van uw bedrijf hierbij in het gedrang komt.
De speciaal daarvoor ontwikkelde meetrobot CBOT1 kan daarbij uw systeem volledig in beeld brengen.

Long term beheer & onderhoud via Strukton Rail Short Line

Strukton Rail Short Line staat in voor beheer en onderhoud van private spoorinfrastructuur en spooraansluitingen naar het openbaar netwerk.
Wij beheren ruim 150 spooraansluitingen in Nederland en België.

Heeft uw bedrijf een eigen railinfrastructuur, dan kan Strukton Rail Short Line ook u ‘ontzorgen’ door deze private infrastructuur te meten, te monitoren en een volledig onderhoudsadvies op te maken. Indien gewenst kunnen wij ook uw infrastructuur onderhouden en/of vernieuwen.

24/7 Storingsdienst

Is uw spooraansluiting door een incident of door slijtage buiten dienst, dan beschikt Strukton Rail Short Line over een storingsdienst die 24/7 bereikbaar is via een centraal nummer.
Het dichtstbijzijnde team zal er vanaf dan alles aan doen om de storing te verhelpen.

Transparant en innovatief

De rapporten van onze inspecties en de onderhoudsdata zijn raadpleegbaar via een online portal. Als klant kan u dus op elk moment over deze data beschikken.
Na elke inspectie ontvangt u bovendien een bondig rapport met de status van uw spoorinfrastructuur.

Via innovatieve oplossingen krijgen we een steeds nauwkeuriger inzicht in de toestand van uw spoornetwerk, en dat laat ons toe storingen te voorkomen en in te grijpen in een vroeg stadium van de slijtage.

Geert Siebens

Neem contact op met onze specialist


+32 495 289253

Andere expertises

van Strukton Rail

meer weten