Infrabel verleent Strukton Rail het certificaat 'Optic Fiber' tot en met 2026

It’s a wrap!
Sinds enige tijd voeren de Optic Fiber teams van Strukton Rail glasvezelprojecten uit in de Belgische spooromgeving.
Het is een opdracht die niet alle glasvezelbedrijven kunnen realiseren omdat de aannemer hiervoor ook een erkenning als spooraannemer moet hebben.

Om de samenwerking tussen beide partijen te bekrachtigen, en in het kader van komende opdrachten kent Infrabel-ICT nu aan Strukton Rail de certificaten “Blazen en Plaatsen van Glasvezelkabel” en “Afwerken en Meten van Glasvezelkabel” toe, en dit tot en met 2026.

Een mooie pluim op de hoed van alle medewerkers die hun schouders onder dit project gezet hebben, en de bevestiging dat onze knowhow een steeds grotere meerwaarde heeft in de snel veranderende spoorwereld.