Strukton Rail sleept een Safety Rocks Award van Infrabel in de wacht

Veiligheid op en rond het spoor, het is een onderwerp waar Infrabel de voorbije tijd extra heeft op ingezet met de introductie van het jaarlijkse symposium Safety Rocks en het verplichten van een uniform veiligheidscertificaat (BVSW).

Op 23 januari 2024 rijkte Infrabel ook voor het eerst een Safety Rocks Award uit aan drie aannemers die zich samen met hen inzetten voor meer veiligheid in de spoorsector.

Samen met Eiffage Energy Systems en Ets. Jerouville mocht Strukton Rail het podium op om een award in ontvangst te nemen.
Het is een symbolische maar zeer belangrijke erkenning voor de inspanningen die we als bedrijf al jarenlang doen om veilig te werken. Binnen Strukton Rail, Siebens Spoorbouw en Certus Rail Solutions trekken heel wat mensen aan de kar om veiligheid bespreekbaar te maken, en deze award is dan ook voor alle teams op de werf en iedereen achter de schermen zijn/haar steentje bijdraagt tot meer veiligheidsbesef en minder incidenten en ongevallen!

We are all ambassadors of Strukton Rail! #SafetyRocks 🤟