Visie & Missie

Today we create tomorrow. Dankzij decennialange kennis en ervaring staan wij nationaal en internationaal aan de top binnen de spoorsector. Naast onze gedegen railinfra expertise staan we aan de basis van baanbrekende technologische ontwikkelingen. Zo kunnen we jou ondersteunen als dé full service provider voor railinfrastructuur.

Innovatief : Strukton, uw partner voor de toekomst

Het spoor is het transportmiddel van de toekomst. Het is niet alleen de meest duurzame manier van vervoer, het spoor zal op termijn ook het belangrijkste knooppunt van alle infrastructuur worden. Van essentiële verbinding tussen onze havens en het achterland tot oplaadplek voor elektrische auto’s langs de rails.

Voor het opzetten en onderhouden van deze netwerken is een partnerschap een belangrijke succesfactor. Wij willen graag die betrouwbare partner zijn. Met duurzame innovaties, domeinkennis en doorslaggevende technologische kennis kunnen wij je gedeeltelijk of totaal ontzorgen. Je beschikt op die manier gegarandeerd over een veilig en beschikbaar spoor. Bij verschillende industrieklanten helpt de interpretatie van Big Data nu al voor een optimaal onderhoud van hun railinfrastructuur.

Respectvol : QHSE hoog in het vaandel.

De veiligheid en het welzijn van al onze stakeholders is onze absolute prioriteit. ISO- & OHSAS-certificering en het continu opleiden, bijscholen en sensibiliseren van onze mensen zijn hiervoor belangrijke tools en maken dan ook integraal deel uit van ons beleid.

Met duurzame innovaties, domeinkennis en doorslaggevende technologische kennis kunnen wij je gedeeltelijk of totaal ontzorgen. Je beschikt op die manier gegarandeerd over een veilig en beschikbaar spoor. Dankzij de interpretatie van Big Data kunnen wij een optimaal onderhoud van jouw railinfrastructuur voorzien.

Wij hebben niet alleen het grootste respect voor onze klanten, wij trachten ook aandacht te hebben voor het welzijn van onze eigen medewerkers, voor hun veiligheid, voor milieu en omgeving.

Flexibel

Wij kunnen snel schakelen en ons aanpassen aan de specifieke verwachtingen van de klant.

Performant

Onze projecten voeren we uit met oog voor operational excellence. Ons team van Project Engineers analyseert de uit te voeren werkzaamheden en bepaalt de uitvoeringsmethodiek. Dit maakt dat de werkzaamheden doordacht en met een maximaal rendement kunnen uitgevoerd worden. Bovendien kunnen we gebruik maken van de sterke technische bagage binnen de internationale Strukton Groep.

Gedreven

Bij Strukton Rail gaan gedrevenheid en passie hand in hand. Onze gepassioneerde medewerkers doen graag net dat beetje meer voor de klant en voor elkaar. Niet voor niets vormen onze mensen samen de Strukton-familie : trots op elkaar en onze gezamenlijke prestaties.