Strukton Rail NV

Strukton Rail is één van de grootste spooraannemers in Europa en ook in België weten we de expertise van onze Groep succesvol in te zetten. Wij denken vooruit en we blijven innoveren, zonder daarbij de veiligheid van onze teams en de impact voor de omgeving uit het oog te verliezen.

Uw betrouwbare partner

Strukton Rail NV is uw betrouwbare partner voor aanleg, onderhoud en vernieuwing van sporen, kraanbanen, seininrichting en bovenleiding. Dankzij onze eigen Survey & Engineeringsafdeling en expertise in optic fiber zijn we uniek in het Belgische spoorlandschap. Dit maakt ons dé aangewezen partner om u volledig te ‘ontzorgen’.

“Strukton Rail: Your lead to Safe and Reliable Railways”

Survey

Onze afdeling “Geomatics Engineering” brengt bovendien spoorwegsystemen in kaart en biedt begeleiding bij het vakkundig en minutieus uitvoeren van werken in de ruime spooromgeving.

Internationale dimensie

Dankzij onze internationale dimensie beschikken wij over een uitgebreide vloot spoorwegmaterieel en grote machines (zoals vernieuwingstrein, zifter, stabilisator, onderstoppers, etc.) die ons in staat stelt om werkzaamheden efficiënter uit te voeren.

Snelle interventies en systematisch onderhoud

Met onze dochteronderneming Siebens Spoorbouw zijn we dan weer dé referentie voor snelle interventies aan en systematisch onderhoud van spoor- en kraanbanen.

Certificeringen Strukton Rail NV

Strukton Rail NV is ISO 45001 : 2018 en ISO 9001 : 2015 gecertificeerd.

Bovendien kan Strukton Rail als aannemer ook volgende erkenningen voorleggen :

  • Klasse 8H, 8H2 en 8P2
  • Klasse 6P1, 6P3 en 6S1
  • Klasse 5G
  • Klasse 4C, 4C1 en 4H1
  • Klasse 1C5 en 1C6